Vraag hier een Voorschot op je Salaris aan:

Vraag direct een voorschot aan op je salaris bij Saldodipje. Met een garantsteller krijg je snel tot €1000 als minilening voor een maand, of tot €1500 met een iets langere looptijd. Binnen no-time heb je jouw voorschot op het salaris van je nieuwe baan.

Af en toe kan het nodig zijn om vooruitbetaling van toekomstige inkomsten te overwegen. Hoewel dit niet altijd verstandig is voor consumptieve bestedingen, kan het in bepaalde gevallen wel verantwoord zijn. Dan kun je denken aan:

Een nieuwe baan

Als bijvoorbeeld een nieuwe baan hebt en vaak vier weken -of soms bijna twee maanden- moet wachten op je eerste salaris. Je moet misschien wel naar je werk reizen en maakt dan reiskosten. Of je moet wat nieuwe representatieve kleding aanschaffen. Deze kosten komen bovenop de reguliere vaste lasten en dan is het niet heel vreemd om een voorschot op de toekomstige inkomsten aan te vragen.

Spoedreparatie of -vervanging huishoudelijke aparatuur

Maar ook als er een groot huishoudelijk apparaat stuk gaat en gerepareerd of vervangen moet te worden, kan er een tijdelijke behoefte aan wat extra geld zijn. Je kan immers niet zonder koelkast, wasmachine of stofzuiger. Wanneer je in de nabije toekomst extra inkomen verwacht, kan een voorschot een oplossing bieden. De uitbetaling van vakantiegeld, een bonus of dertiende maand, of misschien een belastingteruggave zijn voorbeelden van zulke extra inkomsten. Denk ook aan openstaande verrekeningen met nuts bedrijven.

Voorkoming van incasso- en/of administratiekosten

Als rekeningen door omstandigheden te lang zijn blijven liggen kunnen administratiekosten of incassokosten onnodige extra kosten met zich meebrengen. Door openstaande rekeningen met een voorschot te voldoen vermijdt je deze extra kosten. Een belangrijke voorwaarde hierbij is dat de genoemde omstandigheden van tijdelijke aard zijn en er een voldoende grote maandelijkse inkomsten zijn.

Veel gezocht op ncfi.nl

Creditcard Vergelijken

Ontdek met hulp van een paar simpele vragen welke Creditcard bij je past: Kies je Card!

1 gedachte over “Vraag hier een Voorschot op je Salaris aan:”

  1. ik zou graag een voorschot op mijn salaris willen ontvangen op mijn rekening in verband met onverwachte kosten die ik het liefst vandaag nog over moet maken,kunt u mij een voorschot toekennen van € 500 graag hoor ik van u.

Reacties zijn gesloten.