Voorschot aanvragen

Soms kan het noodzakelijk zijn om een voorschot op toekomstige inkomsten aan te vragen. Dit is niet altijd verstandig voor consumptieve uitgaven, maar kan in sommige situaties wel verantwoord zijn.

Salaris voorschot aanvragen

voorschotFerratum
Voor het aanvragen van mini-leningen kunt u terecht bij Ferratum om een salaris voorschot in de vorm van een kortlopende lening aan te vragen. Zodra uw aanvraag is goedgekeurd, wordt het bedrag de volgende werkdag bijgeschreven. Dit is -afhankelijk van uw bank- meestal binnen 24 uur.

voorschot aanvragenDe Leningmakelaar
Als u een verantwoorde lening wilt afsluiten of een bestaande lening wilt omzetten voor meer financiele ruimte begint u bij de leningmakelaar, vergelijk dertig aanbieders in één keer.

lening aanvragenKredietspotter
Het voordeligste doorlopend krediet of de goedkoopste persoonlijke lening vindt u op kredietspotter.nl. U wordt snel teruggebeld met een vrijblijvende passende offerte, tegen de laagste rente.

Nieuwe baan
Bijvoorbeeld bij het aangaan van een nieuwe baan. Het duurt vaak vier weken -of soms bijna twee maanden- voordat het eerste salaris wordt overgemaakt. In de tussentijd worden wel (reis-)kosten gemaakt en representatieve kleding aangeschaft. Deze kosten komen bovenop de reguliere vaste lasten en rechtvaardigen het aanvragen van een voorschot op de toekomstige inkomsten.

Spoedreparatie of -vervanging huishoudelijke aparatuur
Zodra een groot huishoudelijk apparaat stuk gaat en gerepareerd of vervangen dient te worden ontstaat er vaak een tijdelijke behoefte aan extra geld. U kunt immers niet zonder koelkast of stofzuiger. Wanneer er in de nabije toekomst extra inkomen verwacht wordt, kan een voorschot een oplossing bieden. De uitbetaling van het vakantiegeld, een bonus of dertiende maand, of misschien een belastingteruggave zijn voorbeelden van zulke extra inkomsten. Denk ook aan openstaande verrekeningen met nuts bedrijven.

Ter voorkoming van incasso- en/of administratiekosten
Als rekeningen door omstandigheden te lang zijn blijven liggen kunnen administratiekosten of incassokosten onnodige extra kosten zijn. Door openstaande rekeningen met een voorschot te voldoen worden deze extra kosten vermeden. Voorwaarde is wel dat de genoemde omstandigheden van tijdelijke aard zijn en er een voldoende grote maandelijkse bron van inkomsten is.

10 gedachten over “Voorschot aanvragen”

  1. Voor het aanvragen van een persoonlijke lening of doorlopend krediet loont het vaak om meerdere offertes aan te vragen, om er zeker van de zijn dat u de laagste rente betaalt.

    Hiervoor zijn de vergelijkingssites kredietspotter.nl en de-leningmakelaar toegevoegd aan het overzicht voor als u een voorschot op uw salaris wilt aanvragen. Laat uw gegevens achter bij bovenstaande sites, en zij vergelijken voor u tientallen aanbieders voor de beste vrijblijvende offerte.

  2. Als u een voorschot of krediet aanvraagt, denk er dan ook eens over na of u misschien hulp kunt gebruiken bij het op orde brengen van uw financien. Misschien kan een budgetcoach uitkomst bieden? Denk aan hulp bij het aanvragen van toeslagen, kwijtschelding gemeentelijke belastingen of belastingteruggave, en het organiseren van alle bijkomende administratie.

  3. De enige voorschotbank die op dit moment nog kredieten verstrekt is Cashper zie deze site voor de voorwaarden en tarieven. Bij voldoende salaris is het mogelijk om een klein bedrag tot 600 euro als voorschot of kortlopende lening op te vragen.

    1. ik zou graag een voorschot op mijn salaris willen ontvangen op mijn rekening in verband met onverwachte kosten die ik het liefst vandaag nog over moet maken,kunt u mij een voorschot toekennen van € 500 graag hoor ik van u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.