Vraag hier een Voorschot aan op je Salaris:

Vraag direct een voorschot aan op je salaris bij Saldodipje. Met een garantsteller krijg je snel tot €1000 als minilening voor een maand, of tot €1500 met een iets langere looptijd. Binnen no-time heb je jouw voorschot op het salaris van je nieuwe baan.

lening aanvragenOntvang een passende offerte van Kredietspotter
Het voordeligste doorlopend krediet of de goedkoopste persoonlijke lening vind je met kredietspotter. Je wordt snel teruggebeld met een vrijblijvende passende offerte, tegen de laagste rente.

voorschot aanvragenVergelijk 30 aanbieders tegelijk bij De Leningmakelaar
Als je een verantwoorde lening wilt afsluiten of een bestaande lening wilt omzetten voor meer financiele ruimte begin je bij de leningmakelaar, vergelijk dertig aanbieders in één keer.

Soms kan het noodzakelijk zijn om een voorschot op toekomstige inkomsten aan te vragen. Dit is niet altijd verstandig voor consumptieve uitgaven, maar kan in sommige situaties wel verantwoord zijn.

Nieuwe baan
Bijvoorbeeld bij het aangaan van een nieuwe baan. Het duurt vaak vier weken -of soms bijna twee maanden- voordat het eerste salaris wordt overgemaakt. In de tussentijd worden wel (reis-)kosten gemaakt en representatieve kleding aangeschaft. Deze kosten komen bovenop de reguliere vaste lasten en rechtvaardigen het aanvragen van een voorschot op de toekomstige inkomsten.

Spoedreparatie of -vervanging huishoudelijke aparatuur
Zodra een groot huishoudelijk apparaat stuk gaat en gerepareerd of vervangen dient te worden ontstaat er vaak een tijdelijke behoefte aan extra geld. Je kan immers niet zonder koelkast of stofzuiger. Wanneer je in de nabije toekomst extra inkomen verwacht, kan een voorschot een oplossing bieden. De uitbetaling van het vakantiegeld, een bonus of dertiende maand, of misschien een belastingteruggave zijn voorbeelden van zulke extra inkomsten. Denk ook aan openstaande verrekeningen met nuts bedrijven.

Ter voorkoming van incasso- en/of administratiekosten
Als rekeningen door omstandigheden te lang zijn blijven liggen kunnen administratiekosten of incassokosten onnodige extra kosten zijn. Door openstaande rekeningen met een voorschot te voldoen worden deze extra kosten vermeden. Voorwaarde is wel dat de genoemde omstandigheden van tijdelijke aard zijn en er een voldoende grote maandelijkse bron van inkomsten is.

1 gedachte over “Vraag hier een Voorschot aan op je Salaris:”

  1. ik zou graag een voorschot op mijn salaris willen ontvangen op mijn rekening in verband met onverwachte kosten die ik het liefst vandaag nog over moet maken,kunt u mij een voorschot toekennen van € 500 graag hoor ik van u.

Reacties zijn gesloten.