Proefabonnement Financieel Dagblad (FD)

Financieel Dagblad

Lees jij nog een krant? Serieus!

Toen ik deze promotie van het FD tegenkwam dacht ik eerst dat er waarschijnlijk geen markt voor is. Wie leest er nu nog een krant? Ik dus, bedacht ik toen. Voor de vergoeding hoef ik het niet te doen, want als u een proefabonnement afsluit via mijn website ontvang ik misschien een paar euro en daar wordt ik dus niet rijk van. Hoewel, ik zou het wel waarderen als u na het lezen van dit stukje mijn link gebruikt om een proefabonnement te nemen bij het Financieel Dagblad, dan kan ik zo weer mijn krantje kopen met een kopje koffie er bij.

Wie leest er nu nog een krant? Ik dus…

Ik kwam er als directie chauffeur achter dat “rijke” mensen naar BNR luisteren en het FD lezen. Ik wilde ook wel rijk worden, dus begon ik met het luisteren naar de juiste zender en het lezen van de krant voor iedereen met ambitie. Het gaf mij een verhelderende kijk op het nieuws. De kant van de werkgever wordt belicht. Hier is natuurlijk een kleinere markt voor, maar als u net als de massa een arme harder werker wilt blijven dan moet u dus vooral geen financiel nieuws lezen.

Misschien dat u als bezoeker van deze website toch wat meer geinterreseerd bent in financieel nieuws, en achtergronden over persoonlijke financien (in een van de bijlages) of dikke zaterdagkranten waar je lekker in kunt bladeren. Lekker een krant lezen in het weekend, dat is een fijne afwisseling na een werkweek staren naar een beeldscherm.

Lekker lezen in het weekend

Zelf heb ik al eens een keer een proefabonnement genomen, dus ik zal wel niet meer in aanmerking komen. Ik koop dus af en toe de zaterdagkracht. Vaak ligt er maar één exemplaar in het schap, of soms ben ik te laat, dus als u nog niet eerder gebruik heeft gemaakt van een dergelijke aanbieding, zou ik het zeker proberen.

[geen actuele aanbieding, red.] Proefabonnement Financieel Dagblad: zes weken voor €18,-

Normaal kost één zaterdagkrant twee of drie euro, via deze aanbieding krijgt u zes weken toegang tot eeehh, alles eigenlijk. De krant, online archief, app, extra’s en bijlagen. Het is dat ik toevallig in de gelegenhied was om deze aanbieding te promoten, maar ik ben zowieso van plan een lijst met (online) producten en diensten te maken die ik zelf gebruik en die helpen met beter inzicht in geldzaken. Het FD krijgt zeker een plek in dit lijstje.

Proefabonnement op FD Totaal

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.