Bericht Betalingen augustus 2011

In de vakantietijd geeft men vaak meer uit dan verwacht of gepland. In deze periode wordt deze website dan ook veel vanuit het buitenland bezocht om te kijken wanneer er weer geld wordt bijgeschreven. Wel zo handig om te weten of er (bijvoorbeeld) nog getankt kan worden in Luxemburg…

Hieronder volgt een korte selectie van veelvoorkomende betalingen aan particulieren in de maand augustus. Misschien wil je als vakantiewerker wel eens weten hoe het zit met betalingen van uitzendbureaus?

DUO

  • Studiefinanciering:          woensdag 24 augustus 2011
  • Collegegeldkrediet:        woensdag 24 augustus 2011

DUO heeft trouwens een App gemaakt met informatie en faq over betalingen, terugbetalen en leningen voor (oud-) studenten. Deze is te vinden in de verschillende stores en beschikbaar voor Blackberry, Android en Apple. Dit Bericht Betalingen staat daarnaast ook op twitter, zodat je snel kunt vinden wanneer de toeslagen en dergelijke worden overgemaakt.

Vakantiewerk

Toeslagen

  • Zorgtoeslag:                     maandag 22 augustus 2011
  • Huurtoeslag:                    maandag 22 augustus 2011
  • Kinderopvangtoeslag:    maandag 22 augustus 2011
  • Kindgebonden budget:  maandag 22 augustus 2011

Pensioen

  • AOW pensioen:            dinsdag 23 augustus 2011

Het kan voorkomen dat uw geld een dag later wordt bijgeschreven, dit verschilt per bank. Er kunnen verschillende betaalmomenten op een dag zijn, soms wordt het bedrag pas aan het einde van de dag vrijgegeven op uw rekening.

Misschien wilt u eerder over geld beschikken dan de genoemde betaaldata. Het is van belang om er voor te zorgen dat u structureel over voldoende middelen beschikt om in de vaste lasten te kunnen voorzien, maar soms kunnen incidentele uitgaven voor een kortdurende behoefte aan extra geld zorgen. Denk aan een noodzakelijke reparatie in huis, of aan de auto. In dat geval is het niet verstandig om een doorlopend krediet af te sluiten, maar een kortlopende lening is meer voor de hand liggend.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.