Budget Coaches en Bewindvoerders gezocht

Help Cash Nederland is live! Een nieuwe website over hulp bij persoonlijke financien. Deze site komt voort uit de sites betaaldata.nl en incassodata.nl over inkomsten en uitgaven. Op deze sites kunnen bezoekers vinden en delen wanneer er geld binnenkomt of wordt afgeschreven.

Van adverteerders op deze sites krijgen we veel te horen dat kredietaanvragen worden afgewezen, vanwege leeftijdseisen, overige schulden of het ontbreken van stabiele inkomsten. Vele bezoekers zijn vanwege saldotekort of geldproblemen op zoek naar de data wanneer er geld wordt afgeschreven of binnenkomt. Het verstrekken van deze informatie, of het aanbieden van een lening is een eerste stap, maar om bezoekers echt te helpen met geld, is beter inzicht in persoonlijke financien een cadeau dat iedereen zichzelf zou moeten willen geven. Want door meer inzicht en overzicht kan iedereen geld overhouden, voor verstandige financiele beslissingen en om ruimte te creeren om (weer) leuke dingen te doen.

Bloggers

Wij zijn op zoek naar budget coaches en bewindvoerders die willen schrijven op help.cash over hun eigen ervaringen en/of hun eigen praktijk. Uw artikelen en weblogs worden geplaatst ter informatie voor onze bezoekers, en als promotie voor uw eigen zaak, dat maakt dat deze site een plek wordt om ervaringen te delen en te leren van elkaar.

mail@help.cash voor meer informatie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.