Zorgverzekering vóór 2012 wijzigen

Ontvangt u zorgtoeslag? Wist u dat het vaak mogelijk is om van de zorgtoeslag een basisverzekering te betalen… U kunt nog tot het einde van 2011 van zorgverzekeraar wisselen.

Indien u zorgtoeslag ontvangt wilt u meestal geen dure aanvullende pakketten, maar gewoon de goedkoopste zorgverzekering. Bij wet is geregeld dat iedere zorgaanbieder een standaardpakket aan zorg levert. Anders gezegd; wanneer u iets breekt kunt u naar het ziekenhuis zonder dat u hoge rekeningen krijgt.

De goedkoopste zorgaanbieder die de wettelijk verplichte basisverzekering aanbiedt in 2012 is Menzis die met de goedkoopste zorgverzekering laat zien dat het ander kan; AnderZorg.

De zorgverzekering kost bij AnderZorg in 2012 €71,25 per maand. Dat is €855,- per jaar. Bij de meeste andere zorgverzekeraars betaal je meer dan duizend euro op jaarbasis. Dat is dus een paar honderd euro meer voor dezelfde zorg!

Het is dus wel degelijk de moeite waard om over te stappen naar een goedkopere zorgaanbieder, zelfs een paar jaar na het invoeren van marktwerking in de zorg loont het om over te stappen naar de goedkoopste zorgverzekering voor 2012.

Website: http://www.anderzorg.nl/welkom

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.