Neem deel aan betaalde enquêtes

Jouw mening telt.

Bedrijven doen marktonderzoek om goede beslissingen te kunnen nemen bij de ontwikkeling van nieuwe producten, en het verbeteren van bestaande producten of diensten.

Wat weining mensen weten, is dat je een vergoeding kunt krijgen voor het invullen van enquêtes. Vaak in de vorm van cadeaubonnen, winkeltoegoed, of een directe vergoeding.

Laat je ideeën het verschil maken en neem deel aan online enquêtes.

Opinieland is onderdeel van Survey Sampling International, specialist in marktonderzoek voor grote bedrijven en multinationals.

Om merk ervaringen en de effectiviteit van reclamecampagnes te vergelijken tussen landen, is Opinieland nu op zoek naar Nederlandse consumenten om lid te worden van haar onderzoekspanel.

Registratie is gratis. Na acceptatie wordt je per email uitgenodigd om deel te nemen aan online marktonderzoek, ook kun je zelf inloggen en enquêtes invullen om zo punten te verdienen. Deze punten wissel je in voor winkeltegoed bij onder andere Blokker, Bol.com, Coolblue, Wehkamp, Zaland, Douglas, HEMA, Kruidvat of bij Media Markt.

Naast cadeaubonnen zijn de punten ook inwisselbaar voor App Store & i-Tunes of PayPal tegoed.

Dit is leuk geld verdienen! Geef je mening over de producten en diensten die je toch al gebruikt. Soms krijg je zelfs producten thuisgestuurd om uit te proberen. Door deel te nemen ontvang je geen reclame, ook wordt er nooit geprobeerd iets aan je te verkopen. Het gaat om jouw mening.

Er wordt uiterst vertrouwelijk omgegaan met je gegevens en de vragenlijsten zijn gebruiksvriendelijk zodat je zelfs onderweg betaald online enquêtes kunt invullen.

Probeer het vandaag nog!