Bericht Betalingen maart 2019

De maand maart is in volle gang en het is dus weer tijd voor een maandbericht. In dit maandbericht lichten we een paar betaaldata toe, namelijk de data van de zorgtoeslag, de studiefinanciering en de AOW. Alle andere betaaldata kunt u op onze website vinden of door op de links hieronder te klikken.

Zorgtoeslag

De zorgtoeslag is een tegemoetkoming voor verzekerden die een laag inkomen hebben. Deze toeslag wordt door de Belastingdienst uitbetaalt en deze instantie controleert ook of u recht heeft op deze toeslag en hoe hoog het maandbedrag moet zijn. Woensdag 20 maart betaalt de Belastingdienst de zorgtoeslag uit. Het bedrag zal voor het einde van de dag op uw rekening worden bijgeschreven. De Belastingdienst betaalt ook de huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en kindgebonden budget uit. Klik hier voor meer informatie over deze toeslagen.

Studiefinanciering

De studiefinanciering is een financiering die studenten kunnen aanvragen om hun studie en het studentenleven te kunnen bekostigen. Deze financiering is een lening en dient na een bepaald aantal jaren terug betaald te worden. Studiefinanciering wordt door het DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs) uitbetaald. Deze maand zal DUO op vrijdag 22 maart de studiefinanciering overmaken. Het bedrag staat dan vaak rond het middaguur op uw rekening. Voor meer informatie over DUO kunt u hier klikken.

AOW

De AOW wordt uitbetaald door de SVB (Sociale Verzekeringsbank). Dat zal deze maand op donderdag 21 maart gebeuren. De uitkering zal voor het einde van de dag op de rekening van de begunstigde worden bijgeschreven. Meer informatie over de SVB kunt u hier lezen. In dit maandbericht kunnen we niet alle betaaldata benoemen. Om alle betaaldata te bekijken, kunt u hier klikken. Indien u vragen heeft of ervaringen wil delen, dan bent u altijd welkom. U kunt uw opmerkingen in een reactie hieronder plaatsen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.