Uitzendbureaus

Als ik morgen een dag kan werken, welke uitzendbureaus betalen dan het snelst het salaris uit? Op deze uitzendbureau pagina vind je een selectie van de vele uitzendbureaus in Nederland. Trek zelf je conclusies. Wil je goede of slechte ervaringen delen aangaande de uitbetalingen van uitzendbureaus, bijvoorbeeld met vakantiewerk, dan kan dat! Laat hieronder jouw reactie achter. De uitbetaling van werknemers is bij de volgende uitzendbureaus als volgt geregeld:

Adecco

Betaaldata uitzendbureaus
Werken via een uitzendbureau is een van de weinige manieren om snel geld te verdienen op een legitieme manier. Betalingen zijn vaak wekelijks.

Voor Adecco Payroll BV medewerkers is de loonbetaling per week. Als de uren zijn ingevoerd en je leidinggevende heeft deze geaccordeerd dan kunnen wij overgaan tot betaling. Als dit voor maandag 12 uur van de week volgend op de werkweek is gebeurd, dan zal je geld op de donderdag hierop volgend, op je rekening staan. Dus ´s maandags vóór 12 uur ingevoerd en goedgekeurd is donderdags bijgeschreven op je rekening.
bron: www.adecco.nl

Luba
Luba betaalt in de regel wekelijks uit. Als je werkbriefje uiterlijk op maandag om 9.00 uur ’s ochtends bij ons binnen is, heb je normaalgesproken op donderdag je salaris op je rekening staan.
bron: www.luba.nl

Manpower
Omdat je als flexmedewerker per uur wordt betaald, moet je het aantal uren dat je per dag werkt invullen op de ‘urendeclaratie’, ook wel het werkbriefje genoemd. Het is belangrijk dat de urendeclaratie wordt ondertekend door iemand die daartoe bevoegd is van het bedrijf waar je werkt. Alleen getekende declaraties, voorzien van een bedrijfsstempel, worden uitbetaald. Het gele exemplaar laat je achter en het roze is voor jezelf, zodat je de loonslip kunt controleren. In sommige gevallen hoef je geen urendeclaratie in te vullen. Het bedrijf waar je werkt, geeft in die gevallen de urenlijsten rechtstreeks door aan Manpower. Je kunt jouw urendeclaratie elke week zelf langsbrengen, maar je mag deze natuurlijk ook naar ons faxen of per post versturen. Alleen als we je urendeclaraties maandag voor 13:00 uur in ons bezit hebben, kunnen we je salaris op tijd op je bank- of girorekening overmaken.

Marnic
Afhankelijk van de opdrachtgever worden de uren geregistreerd door de opdrachtgever, via een werkbriefje die de uitzendkracht zelf dient in te vullen of via het online register UBplusOnline. De uitzendkracht dient tijdig zijn werkbriefje in te leveren bij Marnic uitzendbureau, zodat Marnic uitzendbureau deze kan verwerken. Te laat ingeleverde urenbriefjes worden pas in de daarop volgende week verwerkt. Het uitzendbureau hanteert een 4-wekelijkse betaling, na iedere 4 weken volgt er een uitbetaling. Deze uitbetaling vindt altijd plaats in de week na de week die deelbaar is door 4 op donderdag.
bron: www.marnic-uitzendbureau.nl

Randstad
Je verdient als flexwerker een bepaald bruto uurloon per gewerkt uur. De gewerkte uren geef je wekelijks aan ons door. Als je voor maandagochtend 8.30 uur je declaratie hebt ingediend, dan heb je nog diezelfde week het geld op je rekening staan.
bron: www.randstad.nl

Solutions
De lonen bij uitzendbureau Solutions worden per week overgemaakt, tenzij je hebt aangegeven dat je het salaris per vier weken wilt ontvangen. Het salaris wordt elke vrijdag volgend op de gewerkte week overgemaakt.
bron: www.solutionsteam.nl

Startpeople  
Betaaldata alleen beschikbaar als je bent ingeschreven. Bellen of langsgaan dus. Ben je intercedent voor Start of werk je via Start, neem dan alstublieft contact op met betaaldata.nl.

Tempo Team
Na het inleveren van het declaratieformulier of de lijsten maakt Tempo Team je salaris over. De verwerking van je declaratie vindt plaats op maandag. Hierna staat je salaris in principe binnen vijf werkdagen op je bank- of Postbankrekening. Het salaris dat je op je rekening krijgt, is een nettobedrag. Dat wil zeggen dat de belastingen en sociale premies al ingehouden zijn. Overwerk wordt ook per week uitbetaald. Overwerkuren zijn vaak extra belast. Aan overwerk houd je daardoor soms netto minder over dan je denkt.
bron: www.tempo-team.nl

Werkwijzer
Werkwijzer betaalt haar uitzendmedewerkers wekelijks uit. Je kunt dan ook wekelijks jouw werkbriefjes inleveren, naar Werkwijzer opsturen of in de brievenbus gooien. Dinsdag is de ‘verloningsdag’; dan worden alle briefjes ingevoerd en verwerkt. Woensdag worden alle bedragen overgemaakt naar de desbetreffende rekeningen. De uitzendmedewerk(st)ers met een bankrekening ontvangen hun geld op vrijdag. Girorekeninghouders ontvangen het op maandag. Werkbriefjes dienen dus uiterlijk maandag vóór 17:00 uur te worden ingeleverd; dan gaan ze nog mee met de betaling van die week.
bron: www.werkwijzerbv.nl

Veel gezocht op ncfi.nl

Creditcard Vergelijken

Ontdek met hulp van een paar simpele vragen welke Creditcard bij je past: Kies je Card!

12 gedachten over “Uitzendbureaus”

 1. Mijn zoon werkt ook voor uitzendbureau en nu heeft hij geen wekelijkse salaris gehad wat vaak op donderdag wordt gestoord op rekening dus vrijdag heeft je het op eigen rekening. Vorige keer was ook betaling niet correct uitgevoerd wegens door systeem fout op uren registratie. Toen hebben ze mijn zoon gezegd dat het kan tot 6 weken duren. Heeft iemand daar mee ervaring of het überhaupt mag zo iets ? Van afgelopen week was hij ook weer niet betaald dus nu weet ik niet wat weer de reden zijn. Heb iemand daar ervaring mee? Groetjes Jarka

 2. Andre Millingen

  Manpower
  Manpower betaalt vanaf Januari 2017 per 4 weken. Maar de betaling zelf laat erg lang op zich wachten. Een 4-weken periode afgesloten op 11 juni werd pas op 21juni uitbetaald. Op hun online loonspecificatie is zijn nergens de uren terug te vinden, waardoor je nooit weet of de daadwerkelijk uren kloppen. Als ze niets te verbergen hebben, waarom houden ze dit dan geheim????

 3. Ik werk via olympia.
  Maar me uren kloppen nooit .
  En daar bij krijg vaak genoeg niet uit betaald ..
  Waar ik Door weer achter me geld aan kan gaan..
  En het is me al meer dan 10 keer gebeurt al vanaf de maand mei tot nu.
  Ben nou gelukkig overstap na een andere uitzendbureau dat scheelt een hoop.
  Geen goeie ervaring met olympia.
  ( uden).

 4. Start People,

  Start People maakt gebruik van E-wub, dit is een digitaal uren briefje. Er zijn 2 opties: Maandelijkse uitbetaling en wekelijkse uitbetaling.

  Wekelijkse uitbetaling:
  Aan het einde van de week dient met dit in te vullen. Na digitale goedkeuring door uw meerdere en een personeelslid van Startpeople wordt deze op dinsdag nacht automatisch verloond. Dit betekend dat u woensdag met uitloop tot donderdag uw salaris binnen krijgt.

 5. uitzendkracht11

  startpeople,

  maandag uren briefje inleveren, verloning is op dinsdag avond. Bij zowel rabo als ing geld binnen op woensdag na 12 uur.
  Meestal word op vrijdag ook verloont, dan geld binnen op maandag na 12 uur.

 6. Bij Start moet je het urenbriefje aanleveren voor maandag en de uitbetaling is op woensdag. Soms wordt er een extra verloningsmoment gedaan op vrijdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.