Uitzendbureaus

Als ik morgen een dag kan werken, welke uitzendbureaus betalen dan het snelst het salaris uit? Op deze uitzendbureau pagina vindt u een selectie van de vele uitzendbureaus in Nederland. Trek zelf uw conclusies. Wilt u goede of slechte ervaringen delen aangaande de uitbetalingen van uitzendbureaus, bijvoorbeeld met vakantiewerk, dan kan dat! Laat hieronder uw reactie achter. De uitbetaling van werknemers is bij de volgende uitzendbureaus als volgt geregeld:

Adecco

Betaaldata uitzendbureaus
Werken via een uitzendbureau is een van de weinige manieren om snel geld te verdienen op een legitieme manier. Betalingen zijn vaak wekelijks.

Voor Adecco Payroll BV medewerkers is de loonbetaling per week. Indien de uren zijn ingevoerd en uw leidinggevende heeft deze geaccordeerd dan kunnen wij overgaan tot betaling. Als dit voor maandag 12 uur van de week volgend op de werkweek is gebeurd, dan zal uw geld op de donderdag hierop volgend op uw rekening staan. Dus maandags vóór 12 uur ingevoerd en goedgekeurd is donderdags bijgeschreven op uw rekening.
bron: www.adecco.nl

Luba
Luba betaalt in de regel wekelijks uit. Als uw werkbriefje uiterlijk op maandag om 9.00 uur ‘s ochtends bij ons binnen is, heeft u normaal gesproken op donderdag uw salaris op uw rekening staan.
bron: www.luba.nl

Manpower
Omdat u als flexmedewerker per uur wordt betaald, moet u het aantal uren dat u per dag werkt invullen op de ‘urendeclaratie’, ook wel het werkbriefje genoemd. Het is belangrijk dat de urendeclaratie wordt ondertekend door iemand die daartoe bevoegd is van het bedrijf waar u werkt. Alleen getekende declaraties, voorzien van een bedrijfsstempel, worden uitbetaald. Het gele exemplaar laat u achter en het roze is voor uzelf, zodat u de loonslip kunt controleren. In sommige gevallen hoeft u geen urendeclaratie in te vullen. Het bedrijf waar u werkt, geeft in die gevallen de urenlijsten rechtstreeks door aan Manpower. U kunt uw urendeclaratie elke week zelf langsbrengen, maar u mag deze natuurlijk ook naar ons faxen of per post versturen. Alleen als we uw urendeclaraties maandag voor 13:00 uur in ons bezit hebben, kunnen we uw salaris op tijd op uw bank- of girorekening overmaken.
bron: www.manpower.nl

Marnic
Afhankelijk van de opdrachtgever worden de uren geregristreed door de opdrachtgever, via een werkbriefje die de uitzendkracht zelf dient in te vullen of via het online register UBplusOnline. De uitzendkracht dient tijdig zijn werkbriefje in te leveren bij Marnic uitzendbureau, zodat Marnic uitzendbureau deze kan verwerken. Te laat ingeleverde urenbriefjes worden pas in de daarop volgende week verwerkt. Het uitzendbureau hanteert een 4-wekelijkse betaling, na iedere 4 weken volgt er een uitbetaling. Deze uitbetaling vindt altijd plaats in de week na de week die deelbaar is door 4 op donderdag.
bron: www.marnic-uitzendbureau.nl

Randstad
Je verdient als flexwerker een bepaald bruto uurloon per gewerkt uur. De gewerkte uren geeft u wekelijks aan ons door. Als u voor maandagochtend 8.30 uur uw declaratie hebt ingediend, dan heeft u nog diezelfde week het geld op uw rekening staan.
bron: www.randstad.nl

Solutions
De lonen bij uitzendbureau Solutions worden per week overgemaakt, tenzij u heeft aangegeven dat u het salaris per vier weken wilt ontvangen. Het salaris wordt elke vrijdag volgend op de gewerkte week overgemaakt.
bron: www.solutionsteam.nl

Startpeople  
Betaaldata alleen beschikbaar als u bent ingeschreven. Bellen of langsgaan dus. Bent u intercedent voor Start of werkt u via Start, neem dan alstublieft contact op met betaaldata.nl.

Tempo Team
Na het inleveren van het declaratieformulier of de lijsten maakt Tempo Team uw salaris over. De verwerking van uw declaratie vindt plaats op maandag. Hierna staat uw salaris in principe binnen vijf werkdagen op uw bank- of Postbankrekening. Het salaris dat u op uw rekening krijgt, is een nettobedrag. Dat wil zeggen dat de belastingen en sociale premies al ingehouden zijn. Overwerk wordt ook per week uitbetaald. Overwerkuren zijn vaak extra belast. Aan overwerk houdt u daardoor soms netto minder over dan u denkt.
bron: www.tempo-team.nl

Werkwijzer
Werkwijzer betaalt haar uitzendmedewerkers wekelijks uit. U kunt dan ook wekelijks uw werkbriefjes inleveren, naar Werkwijzer opsturen of in de brievenbus gooien. Dinsdag is de ‘verloningsdag’; Dan worden alle briefjes ingevoerd en verwerkt. Woensdag worden alle bedragen overgemaakt naar de desbetreffende rekeningen. De uitzendmedewerk(st)ers met een bankrekening ontvangen hun geld op vrijdag. Girorekeninghouders ontvangen het op maandag. Werkbriefjes dienen dus uiterlijk maandag vòòr 17:00 uur te worden ingeleverd; dan gaan ze nog mee met de betaling van die week.
bron: www.werkwijzerbv.nl

14 gedachten over “Uitzendbureaus”

 1. Manpower
  Manpower betaalt vanaf Januari 2017 per 4 weken. Maar de betaling zelf laat erg lang op zich wachten. Een 4-weken periode afgesloten op 11 juni werd pas op 21juni uitbetaald. Op hun online loonspecificatie is zijn nergens de uren terug te vinden, waardoor je nooit weet of de daadwerkelijk uren kloppen. Als ze niets te verbergen hebben, waarom houden ze dit dan geheim????

 2. Ik werk via olympia.
  Maar me uren kloppen nooit .
  En daar bij krijg vaak genoeg niet uit betaald ..
  Waar ik Door weer achter me geld aan kan gaan..
  En het is me al meer dan 10 keer gebeurt al vanaf de maand mei tot nu.
  Ben nou gelukkig overstap na een andere uitzendbureau dat scheelt een hoop.
  Geen goeie ervaring met olympia.
  ( uden).

 3. Start People,

  Start People maakt gebruik van E-wub, dit is een digitaal uren briefje. Er zijn 2 opties: Maandelijkse uitbetaling en wekelijkse uitbetaling.

  Wekelijkse uitbetaling:
  Aan het einde van de week dient met dit in te vullen. Na digitale goedkeuring door uw meerdere en een personeelslid van Startpeople wordt deze op dinsdag nacht automatisch verloond. Dit betekend dat u woensdag met uitloop tot donderdag uw salaris binnen krijgt.

 4. startpeople,

  maandag uren briefje inleveren, verloning is op dinsdag avond. Bij zowel rabo als ing geld binnen op woensdag na 12 uur.
  Meestal word op vrijdag ook verloont, dan geld binnen op maandag na 12 uur.

 5. Bij Start moet je het urenbriefje aanleveren voor maandag en de uitbetaling is op woensdag. Soms wordt er een extra verloningsmoment gedaan op vrijdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.