lening oversluiten geldshop

Ik heb nu geld nodig

Ik heb nu geld nodig, daarom ga ik mijn creditcard lening oversluiten om deze maand €812,- direct besteedbaar geld vrij te maken!

ik heb nu geld nodig
Lening oversluiten bij Geldshop. Vraag een offerte aan en bespaar direct.
In een klap ben je ook van je roodstand af. Dat geeft zo’n opluchting! Het is binnen een paar dagen allemaal geregeld. Echt superfijn.

Bereken hier het totaalbedrag dat je nodig hebt om je huidige leningen mee af te lossen. Denk ook aan het wegwerken van roodstand en een overbrugging tot je volgende salaris.

Jouw lening oversluiten
Het doet mij goed lovende reacties te krijgen van onze klanten. Natuurlijk ben ik best een beetje trots. Toen wij Geldshop begonnen in 2006 om online geld lenen zonder gedoe mogelijk te maken, hadden we niet kunnen vermoeden dat online geld lenen zo’n een vaart zou lopen.

Je hoeft de deur niet meer uit en kan je aanvraag zelf thuis regelen. Dat is zeker in deze tijd een goede zet gebleken.

Geld lenen voor schuld creditcard

Schulden zorgen voor kopzorgen. Je ziet ze niet, je voelt ze niet, maar toch houden ze je dag en nacht bezig. Ik heb nu geld nodig!

Je wordt eraan herinnert als je je bankafschriften bekijkt, of weer eens een brief krijgt, of erger nog, een herinnering of aanmaning.

Het meest verveldend is als je niet kunt betalen bij de kassa of als je erachter om dat je geen geld kunt opnemen bij de pinautomaat, terwijl je de ogen van de mensen in de rij voelt prikken.

Schulden kunnen soms zwaar wegen.

Dat hoeft niet zo te zijn. Wist je dat de rijkste zakenmensen hun business draaiend houden met geleend geld? Zo is het risico van het bedrijf voor de bank, en niet voor de eigenaar.

Door het zo te bekijken valt het alweer wat mee. Als jij je lening niet kunt terugbetalen is dat vooral een probleem van de schuldeisers, niet jouw probleem

Natuurlijk is je intentie om netjes alle openstaande schulden te betalen en een tergend schuldsaneringstraject te voorkomen.

Je leningen oversluiten kan helpen voor het overzicht, extra financiële ruimte door lagere rente en tijdelijk bijlenen waar dat nodig is.

Lenen is niet slecht.

Soms zit het gewoon even tegen. Soms gaat het juist goed en moet je voor je nieuwe baan een auto kopen of verhuizen. Dan heb je forse extra uitgaven die vooruitlopen op je nieuw salaris., voordat je nieuwe salaris is binnengekomen.

Wat kost in de min staan?
Rood staan bij je bank mag meestal maar tijdelijk en het is erg duur. Bovendien wordt roodstand geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie.

Bij ING kan rood staan tot drie maanden. De variabele rente ligt vele malen hoger (12,9% Q1:2020) dan rente op bijvoorbeeld een hypothecaire lening. Bij ING mag je tot twee duizend euro rood staan. Binnen drie maanden moet je saldo weer zijn aangevuld.

Bij Rabobank kun je rood staan tot de hoogte van je netto maandinkomen. Dit moet minimaal 500 euro per maand zijn om in aanmerking te komen. Een uitkering is ook inkomen dat meetelt voor de hoogte van je limiet. De kosten van roodstand zijn variabel (nu 9,9 % per jaar) en worden maandelijks in rekening gebracht.

Hou bij het oversluiten van je lening ook rekening met het aanvullen van eventuele roodstand (zie kader) en een buffer om te voorkomen dat je weer in de min komt te staan.

In het volgende rekenvoorbeeld laat ik zien hoe je direct kunt besparen door je creditcardschuld of lening over te sluiten en je roodstand aan te vullen door het totale nog te betalen bedrag onder te brengen in één nieuwe lening.

Rekenvoorbeeld oversluiten lening via Geldshop

In grote lijnen, even zonder rekening te houden met rente op rent, kun je flink geld besparen als je jouw lening of creditcard schulden oversluit.

Stel, je staat met 2000 euro maximaal rood bij ING voor 12,9 procent en je hebt een creditcardschuld van 2500 euro met 14,0 procent rente.

  • De kosten om in de min te staan zijn 21,50 per maand, dat is 258 euro per jaar
  • Jouw creditcardschuld kost 29 euro per maand of 350 euro per jaar

Je maandelijkse rentekosten zijn ongeveer € 50. Daarbij komt dat je een jaarbijdrage betaalt voor een creditcard die je niet meer kunt gebruiken omdat de limieten zijn bereikt. Als je een betalingsachterstand oploopt heb je ook nog eens het risico op een negatieve BKR-registratie. Dat is iets wat je wilt voorkomen!

Door deze creditcardschuld over te sluiten en je roodstand aan te vullen bespaar je maandelijks geld dat je waarschijnlijk goed kunt gebruiken.

Zeg dat je deze openstaande bedragen aanvult:

(Roodstand €2000 + Creditcardschuld €2500 + Rentebetalingen €50) = €4550

Tel daar nog een buffer bij op van 450 euro om roodstand te voorkomen in de toekomst. Het nieuwe totale leenbedrag komt dan op 5000 euro.

Wat kost het om 5000 euro te lenen bij Geldshop?

Dit hangt af van vele factoren en het actuele aanbod. Op dit moment zijn de rentes historisch laag dus het is het aangewezen moment om je lening over te sluiten.

Stel dat je nieuwe lening een rentepercentage heeft van 5,9%. Dan komen je nieuwe rentekosten op 25 euro. Een besparing van 50%!

Langere looptijd en lager aflossingsbedrag aanvragen

Ok, lagere rentekosten is mooi meegenomen, maar is een besparing van vijfentwintig euro wel de moeite waard?

Bedenk dan het volgende… niet alleen de rente kan worden aangepast, ook de looptijd en het aflossingsbedrag.

Nu wordt het interessant.

Kijk, als je een roodstand van 2000 euro hebt opgebouwd om wat voor reden dan ook, kun je dat echt niet eenvoudig blijvend aanvullen met een modaal inkomen.

2000 euro roodstand in drie maanden terugbetalen komt neer op 666 euro per maand. Tel daarbij de betalingen voor de creditcard schuld op van zeg 250 euro per maand dan heb je het over 950 euro per maand.

Daar gaat een flink deel van je salaris in rook op.

Door het openstaande bedrag te spreiden over een langere looptijd, bijvoorbeeld een periode van 36 maanden. Kan het aflossingsbedrag flink omlaag.

5000 euro verdeeld over 36 maanden is 138 euro per maand. Dat is wél realistisch om maandelijks terug te betalen. Een besparing van (950 – 138 =) 812 euro op de aflossing van de hoofdsom.

In de praktijk zijn de berekeningen wat ingewikkelder, omdat er sprake is van rente op rente. Maar waar het voor jou nu om gaat is dat je de maandelijkse uitgaven onder controle krijgt.

Kijk, als je een meevaller hebt zoals ene belastingteruggave kun je deze natuurlijk altijd gebruiken om openstaande schulden af te lossen, maar wat je nu vandaag echt helpt is je maandlasten omlaag krijgen, zodat je weer rond kunt komen én voorkomt dat je een betaling niet op tijd kunt voldoen met alle gevolgen van dien.

Sluit daarom vandaag je lening over en vul je roodstand aan.

Ervaringen Geldshop

ervaringen geldshop
De ervaringen met Geldshop op trustpilot zeggen genoeg. De mensen van Geldshop zijn vriendelijk, behulpzaam en denken goed mee.

Zes gerenommeerde Kredietverstrekkers

Naast Nederlandse banken worden ook Europese kredietvertrekkers meegenomen in de vergelijking van het aanbod. Dankzij vergaande samenwerking in Europa op financieel gebied is het tegenwoordig een stuk makkelijk geworden om ook over de grens te kijken. Maak je geen zorgen, alle documentatie verzorgen we gewoon in het Nederlands.

• Nationale-Nederlanden
• BNP Paribas Personal Finance
• DEFAM (onderdeel van ABN AMRO)
• InterBank (onderdeel van Crédit Agricole S.A)
• Lender&Spender
• Qander Consumer Finance

Ik heb nu geld nodig

1. Geef aan welke leningen u wilt oversluiten
2. Hoeveel geld wilt u extra lenen?
3. Persoonlijke gegevens
4. Adresgegevens
5. Inkomensgegevens

1 Geef aan welke leningen u wilt oversluiten

Geef aan welke leningen u wilt oversluiten. Geef per lening aan hoeveel er nog moet worden terugbetaald.

• Persoonlijke lening
• Doorlopend krediet
• Credit card
• Roodstaan
• Postorder krediet
• 2e hypotheek

2 Hoeveel geld wil je extra lenen?

Kies voor een persoonlijke lening of een doorlopend krediet waaruit u vake geld kunt opnemen.

3 Persoonlijke gegevens

Naam, email, telefoon, nationaliteit, gezinssituatie
Heeft u kinderen jonger dan 21 jaar?
Bent u ooit gescheiden geweest?

4 Adresgegevens

Adresgegevens straat, postcode, huisnummer. Geef op per wanneer u op dit adres woont. Ook wordt gevraagd of dit een huur- of koopwoning is of dat je inwonend bent. En wat je woonlasten zijn.

5 Inkomensgegevens

Welk inkomen heb je? Er zijn meerdere inkomensvormen mogelijk om in aanmerking te komen voor het oversluiten van een lening via geldshop.

• Vast contract
• Tijdelijk contract
• Via uitzendbureau
• AOW/ Pensioen
• Oproepkracht / 0-urencontract
• Arbeidsongeschiktheidsuitkering
• WW-uitkering
• Minimaal 3 jaar zelfstandig

Bespaar direct

Vraag nu een offerte aan bij geldshop.

Voor het oversluiten van je creditcard lening, peroonlijke lening, doorlopend krediet en voor het aanvullen van eventuele roodstand zodat je deze maand nog kunt besparen op je vaste lasten en direct besteedbaar geld vrij maakt.

Je lening oversluiten is geld besparen.