Nieuwe (gratis) downloads en vergelijkingstools

Als er een automatische incasso mislukt omdat er niet voldoende saldo op uw rekening staat geeft dat vaak een hoop gedoe. Meestal probeert de bank het binnen een paar dagen opnieuw, maar als er pas aan het einde van de maand geld binnenkomt worden er vaak al herinnerinngen verzonden. Soms kan er dan alleen nog maar handmatig een betaling worden gedaan. Aan dit soort administratie heeft iedereen een hekel! Het kost u veel tijd en kopzorgen het is eigenlijk niet nodig, want het geld is meestal al onderweg.

Door bij te houden wanneer uw vaste lasten worden afgeschreven op incassodata.nl en wanneer er weer inkomen wordt bijgeschreven op uw betaalrekening kunt u uw persoonlijke financien beter plannen. Om u hier mee te helpen hebben wij een huishoudboekje in excel gemaakt dat nu gratis te downloaden is voor de bezoekers van betaaldata.nl. Voor iedereen die al precies weet waar het geld aan op gaat, is er het Dynamisch Maandoverzicht. Een geavanceerde tool die toch simpel is in gebruik en vooral is bedoeld om een andere manier van omgaan met geld aan te nemen. Als u zich deze manier van het omgaan met geld eigen maakt – en het spreekwoordelijke kwartje valt – zult u zien dat dat een hele opluchting is.

Ter aanvulling op het huishoudboekje voegen we regelmatig nieuwe vergelijkingstools toe die kunnen bijdragen aan het verlagen van uw vaste lasten. Zo zijn er al een Zorgverzekering– Energie,- ‘Alles-in-één’- en een GSM + Abonnementvergelijker opgenomen als gratis online tools voor onze gebruikers. Deze applicaties hoeven niet te worden gedownload op een smartphone, en zijn direct op uw computer of met een (mobiele) browser te gebruiken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.