Voorschot op uw salaris aanvragen

Soms komt u voor onverwachte uitgaven te staan, terwijl uw inkomen normaal gesproken ruimschoots voldoet om in uw vaste lasten te voorzien, kan het voorkomen dat u op een bepaald moment net een bedrag tekort komt.

Daarom is het belangrijk om rekening te houden met dergelijke onverwachte eenmalige uitgaven. Een onverwachte rekening, misschien een verhoogde factuur omdat een betaling aan uw aandacht was ontsnapt, of moet u onverwacht ineens bijbetalen bij uw jaarafrekening van uw energieleverancier? Hiervoor is het verstandig een spaartegoed aan te houden, ook al stelt de rente niets voor. De rente om een bedrag te lenen is altijd vele malen hoger.

Een lening of krediet aanvragen is vaak ingewikkeld en er worden allerlei eisen gesteld voordat een lening met een bepaald doel verstrekt kan worden. Om een beperkt saldotekort (kleiner dan bijvoorbeeld de standaard roodstandlimiet van 1000 euro) te overbruggen totdat uw salaris of inkomen wordt overgemaakt, kunt u een minilening aanvragen als voorschot op uw salaris.

Voorschot aanvragen en kredieten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.