Bericht Betalingen Juli 2015

De maand Juli staat voor veel mensen in het teken van op vakantie gaan. Vaak zijn de vakanties al geboekt in Juni en is deze rekening er ook weer uit. Tijdens het boeken van de vakantie proberen de meeste mensen geld over te houden om tijdens de vakantie uit te kunnen geven, maar helaas lukt dat niet altijd. Om niet voor vervelende verrassingen te staan is het altijd wel fijn om op de hoogte te zijn van de inkomsten die u deze maand kunt verwachten. Om deze reden hebben we dan ook voor u de verschillende inkomsten en betaaldata op een rijtje gezet.

Inkomsten in Juli

10 euro

  • Woensdag 1 Juli is de datum waarop u de kinderbijslag op de rekening kunt verwachten. Dit is een tegemoetkoming van de overheid die iedere ouder voor zijn kinderen kan verwachten. Hierbij maakt het niet uit hoeveel de ouders verdienen, wel heeft de leeftijd van het kind invloed op de hoogte. Hoe ouder het kind, hoe hoger de kinderbijslag.
  • Als u recht hebt op een voorschot belastingteruggave is de 15de ook geen vervelende datum. Op deze datum wordt het voorschot overgemaakt.
  • Als u geen huiseigenaar bent, maar een huis huurt en in aanmerking komt voor huurtoeslag is de 20ste geen vervelende datum.
  • Maandag 20 Juli kunt u, als u recht heeft op de zorgtoeslag, de zorgtoeslag ook op uw rekening verwachten.
  • Op de 20ste dag van deze maand kunt u ook het kindgebondenbudget ontvangen als u daar recht op heeft.
  • Donderdag 23 Juli is de dag dat AOW-gerechtigde hun AOW kunnen verwachten.
  • Als u recht heeft op een uitkering kunt u deze aan het eind van de maand verwachten aangezien deze 29 juli wordt overgemaakt, het is afhankelijk van uw bank wanneer uw uitkering daadwerkelijk is bijgeschreven.
  • Aan het eind van de maand kunt u ook weer uw salaris verwachten. Het is afhankelijk van de datum waarop uw werkgever stort wanneer het op uw rekening staat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.