Bericht Betalingen oktober – opzeggen abonnementen

Bespaartip: Oktober Opzegmaand
De maand oktober is bij uitstek de maand om na te gaan welke abonnementen er lopen. Denk ook aan het lidmaatschap van verenigingen, automatische donaties aan goede doelen en bijvoorbeeld loterijen. Eigenlijk is het goed, om eens in de zoveel tijd na te lopen welke bedragen er automatisch worden geincasseerd. Dit is vaak een van de meest eenvoudige manieren om geld te besparen. Wees dus op tijd met opzeggen…

Betaaldata Oktober
Geld besparen is soms nodig, maar mischien wel nog belangrijker is te weten wanneer er geld binnenkomt. Zeker als het gaat om geld in de vorm van subsidies of toeslagen is dit niet alleen praktisch om te weten in verband met de planning van je budget, ook zijn er misschien nieuwe inkomstenbronnen. Veel studenten weten bijvoorbeeld niet dat ze in aanmerking kunnen komen voor huurtoeslag. Op een klein kamertje zitten hoeft niet, groter wonen wordt gesubsidieerd.

Toeslagen
Let op! De toeslagen van de belastingdienst worden in oktober pas na het weekend betaald; op maandag 22 oktober 2012.

Studiefinanciëring
Betaling studiefinanciering op woensdag 24 oktober. De langstudeerdersboete wordt zeer waarschijnlijk met terugwerkende kracht ingetrokken. Het verhoogde collegegeld is echter al geind en ook vanuit de langstudeerdersregeling is een pot met geld omgekeerd. Chaotische toestanden die deel uitmaken van een omschakeling naar een ander stufi stelsel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.