Betaaldata 2015 – bericht betalingen

U heeft onze website gevonden! Plaats zometeen uw reactie onderaan dit bericht, alvast bedankt. Op betaaldata.nl staat een overzicht van betaaldata in 2015 voor alle automatische betalingen in Nederland. Staat uw betaling er nog niet bij? Vraag dan uw werkgever of instelling om contact op te nemen met de redactie. U kunt ook zelf data van betalingen doorgeven via het reactieformulier onder elke pagina op deze site.

Betaaldata 2015

Enkele veelgezochte betalingen in 2015:

  • Dienst uitvoering onderwijs DUO. De eerstvolgende betaling is 23 januari 2015.
  • Toeslagen van de Belastingdienst afdeling Toeslagen. De eerstvolgende betaling is dinsdag 20 januari.
  • Kinderbijslag De eerstvolgende betaling is woensdag 1 april (eerste kwartaal 2015).
  • AOW-pensioen ouderdomsuitkering door de SVB. De eerstvolgende betaling is donderdag 22 januari.
  • Overzicht betaaldata van A tot Z – overige betalingen

Nieuwsbrief bericht betalingen

Om maandelijks op de hoogte te blijven van inkomende betalingen en automatische incasso’s komt er een nieuwsbrief met betalingen en incasso’s voor 2015. De aanmeldlink wordt hier in de loop van januari 2015 geplaatst. Bewaar deze site bij uw favorieten om deze binnenkort weer te bezoeken en u aan te melden voor de nieuwsbrief.

update 12 januari: Vanaf vandaag is het mogelijk om u aan te melden voor de nieuwsbrief met betalingen en incasso’s. Deze zal maandelijks verstuurd worden via de site help.cash. Meldt u nu aan voor de Help.Cash Nieuwsbrief voor meer inzicht in uw persoonlijke financiën. Aanmelden is eenvoudig, u hoeft alleen uw emailadres in te vullen en op de bevestingslink te klikken ter bevestiging. Afmelden kan net zo snel met twee muisklikken.

Budget Coaches

Naast de introductie van de nieuwsbrief komen wij graag in contact met budgetcoaches die willen samenwerken met betaaldata.nl. Het publiceren van betaaldata kan helpen bij het organiseren van persoonlijke financien, maar om echt verder te komen bij financiele problemen is het soms nodig om de persoonlijke hulp van een gediplomeerdere budget coach in te schakelen. In de komende maanden volgen artikelen met tips en ervaringen van budget coaches. Ook kunt u uw ervaringen over bewindvoering en schuldhulp delen.

4 gedachten over “Betaaldata 2015 – bericht betalingen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.