Belastingdienst Toeslagen 2015

Op maandag 22 december wordt de eerste voorschot uitbetaling gedaan voor 2015 door de Belastingdienst afdeling Toeslagen voor de maand januari. De administraties van de Inkomstenbelasting (geld nemen) en Belastingdienst Toeslagen (geld geven) zijn grootendeels gescheiden, het is daarom van belang om wijzigigen tijdig door te geven, om te voorkomen dat u geld terug moet betalen.

In onderstaande video legt de Belastingdienst Toeslagen uit waarom het zo belangrijk is dat uw gegevens up-to-date zijn. Misschien heeft u door nieuwe regels of een wijziging wel recht op een (hogere) toeslag, waar u in 2014 nog geen recht op had.

Betaaldata Toeslagen

De eerstvolgende betaaldata voor het eerste kwartaal van 2015 van de Belastingdienst Toeslagen zijn maandag 22 december (januari 2015), dinsdag 20 januari (februari 2015) en vrijdag 20 februari (maart 2015). Het vermogen waarmee u nog steeds recht heeft op toeslagen is verhoogd. Voor het komend jaar zijn er de volgende toeslagen; zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en kindgebonden budget.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.