Online inkomsten

Online geld verdienen kan op vele manieren. Slechts enkele dingen werken echt. In mijn ervaring is dat verkoop van producten, affiliate marketing (verkoop van producten van anderen), en werken op afstand. Het internet staat bol van de sites over geld verdienen via internet. Bij online inkomsten is er helaas veel kaf onder het koren. Vergeet puntensystemen, credits, diamanten of zilveren munten, goudstaven en al die andere onzin. De enige programma’s om zaken mee te doen zijn die waar online inkomsten worden geregistreerd en uitbetaald worden in euro’s of dollars.

Enquêtes invullen voor geld

Een eenvoudige en leuke manier om vanuit huis te werken of wat bij te verdienen is door het online invullen van betaalde enquêtes. Wij hebben een actueel en compleet overzicht gemaakt van alle marktonderzoeksbureaus die op dit moment op zoek zijn naar nieuwe panelleden.

Meld je direct aan voor het invullen van betaalde enquêtes.

Affiliate inkomsten

Over het algemeen is er een uitbetalingslimiet voor advertentie-inkomsten. Op deze pagina kun je van enkele betrouwbare partner- of affiliate programma’s vinden wat minimale verdiensten (treshold) moeten zijn voor over wordt gegaan tot uitbetaling. Misschien is de betalingsfrequentie en datum waarop wordt uitbetaald nog wel belangrijker om te weten.

Affiliate marketing

Er zijn diverse affiliate netwerken. Aanvullingen zijn daarom welkom. Ook ervaringen aangaande (het uitblijven van) uitbetalingen. Wat zijn betrouwbare partners om mee in zee te gaan als webmaster?

Daysicon

In het begin van elke maand berekent Daisycon het aan jou uit te betalen bedrag over voorgaande maand(en).
Dit bedrag wordt afhankelijk van je uitbetalingsvoorkeur binnen 15 of 45 dagen overgemaakt op jouw bank- of girorekening. Van zakelijke accounts vragen wij voor de eerste betaling altijd een factuur, daarna ontvang je van ons creditfacturen. Alle bedragen zijn voor zakelijke accounts exclusief BTW. Op de creditfacturen staan alle bedragen vermeld.
Aan het begin van iedere maand, krijg je bericht over de verdiensten van de voorgaande maand. Uitbetaling gebeurt afhankelijk van jouw uitbetalingsvoorkeur binnen 15 of 45 dagen na het einde van iedere maand als je € 25,- of meer verdiend hebt.
De verdiensten worden overgemaakt naar je bank- of girorekening. Als je geen rekening hebt bij een Nederlandse bank ligt de uitbetalinggrens bij € 100,-. De kosten voor de overboeking (€ 7,50 per overboeking) zijn voor rekening van de webmaster.

Daisycon Affiliate Marketing

TradeTracker

Gelukkig is er een affiliate partij boven komen drijven die al wel langer actief is, maar nu met een relevante verzameling links op het gebied van persoonlijke financiën van grote toegevoegde waarde is voor elke website over geld, en dat is TradeTracker.

TradeTracker heeft een minimum uitbetalingslimiet van 25 euro (accumulatief). Je kunt zelf kiezen of je één, twee of vier keer per maand (wekelijks!) uitbetaald krijgt. Op betaaldata.nl zijn een aantal banners (met behulp van een handige bannerrotator) opgenomen, plus enkele tekstlinks om de onkosten van de site te compenseren. Wil jij ook een bron van online inkomsten genereren met jouw website? Meld je dan nu aan via deze affiliate link bij Tradetracker;

TradeTracker affiliate programma

Testnet

Betaling wordt binnen zes weken na factuurdatum automatisch voldaan. In de praktijk moet je achter iedere factuur aanzitten, als je geen e-mails stuurt, wordt er niet of nauwelijks uitbetaald. Wellicht dat dit gaat veranderen nu betalingen onder de €20,- niet meer worden uitgevoerd. Let wel op; verdiensten onder deze limiet worden niet cumulatief meegenomen naar de volgende maand, maar verdwijnen in de zakken van Testnet. Je moet er dus zeker van zijn voldoende leads en sales te kunnen genereren. Controleer de campagnes goed, sommige aanbiedingen zijn verouderd, deze zorgen enkel voor traffic naar de eigen websites van Testnet.nl.

Adsense

AdSense uitbetalingen vinden ieder maand plaats. Als jouw saldo in een willekeurige maand 100 dollar (USD)bereikt, krijg je voor het einde van de volgende maand betaald. Het is nu ook mogelijk om uitbetaald te worden in euro’s. De uitbetalingslimiet voor euro’s ligt bij 70 euro.

In de afgelopen paar jaar is Google AdSense de enige echt betrouwbare affiliate partner gebleken op de lange termijn. Nu is het risico erg groot om aan slechts een adverteerder te hangen, dus zijn we steevast op zoek naar een stevig alternatief met affiliate links op het gebied van persoonlijke financiën. Het is niet duidelijk hoe de grote Nederlandse banken campagne voeren, maar we zijn hier nog geen relevante links tegengekomen om bijvoorbeeld een simpele betaalrekening te openen.

Tradedoubler

Het minimale uitbetalingsbedrag is 50 Euro. Dit bedrag moet twee maanden voor de eigenlijke uitbetaling bereikt zijn. De betreffende merchant(s) moeten Tradedoubler betaald hebben.
Je gegevens moeten volledig en correct bekend zijn.
Aan het eind van elke maand is er een nieuwe uitbetalingsronde. Niet uitbetaalde bedragen schuiven automatisch door naar de volgende maand.

Cleafs

Cleafs is een snel groeiend affiliate network dat zich vooral richt op de vrije tijd sector, reizen en webshops. Affiliate programma Cleafs.nl betaalt alleen commissie uit als er een goedgekeurde transactie heeft plaatsgevonden, bijvoorbeeld een lead of een sale. De betalingen vinden maandelijks plaats, mits het treshold level van €100,- is bereikt. Als dit niet is gehaald worden de verdiensten cumulatief meegenomen naar de volgende maand.

M4N

Betaling gebeurt naar aanleiding van het in M4N berekende saldo behaald op de advertenties zoals op je site(s) en/of nieuwsbrieven weergegeven en zoals bepaald door M4N voor de deelnemers aan het partnerprogramma. Vergoeding aan exploitanten vindt uitsluitend plaats op basis van behaalde correct bevonden response.
M4N is de exploitant geen vaste vergoeding verschuldigd voor de (vrijblijvende) plaatsing van advertenties.
Betalingen door M4N zullen na afloop van de maand geschieden. De termijn voor betaling ligt rond de zestig (60) dagen. Voor de verdiensten kan de exploitant na afloop van de betreffende maand een online creditfactuur raadplegen en uitprinten.
Van bovenstaande partijen zijn er inmiddels een aantal overgenomen, deze affiliate bedrijven zijn niet meer actief onder dezelfde naam. Speciale vermelding krijgen testnet en daysicon, in negatieve zin, vanwege tegenvallende resultaten en onregelmatige en soms incorrecte betalingen. Daarom zijn de bovenstaande links weer weggehaald. Zie verder hieronder;

Werken op afstand

Een bekende manier om online inkomsten te generen is werken op afstand, en deze methode wordt steeds populairder. Er zijn diverse platforms die outsourcen, of geoarbitrage, mogelijk maken. Fiverr en Upwork zijn twee belangrijke voorbeelden, maar er zijn er meer.

Fiverr
De laatste jaren is Fiverr steeds populairder geworden op het internet. Misschien heb je het ooit wel eens voorbij zien komen, of misschien ken je wel iemand die er actief is. Maar wat is het nu precies? Wat kun je er allemaal mee? Lees verder om daarachter te komen

Fiverr is een online freelance platform. Je kunt hier als zelfstandige aan de slag gaan. Ben je goed in schrijven dan kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om op Fiverr te gaan. Fiverr fungeert dus eigenlijk als een verzamelplaats voor freelancers. Je kunt er een eigen pagina aanmaken waarop je jouw services aanbiedt. Er zijn ontzettend veel mensen actief.

Er is een nadeel aan Fiverr en dat is dat je maar 80% betaald krijgt. Fiverr krijgt dus twintig procent van alle online inkomsten. Je zult dus aardig wat verkopen moeten hebben om een voltallig loon te creëren.

Hoe krijg je betaald?
Wanneer je een opdracht voltooid hebt, dan krijg je het bedrag na twee weken op je account bijgeschreven. Deze periode wordt gehanteerd om oplichting te voorkomen. Als je voor het eerst begint dan zul je dus altijd twee weken moeten wachten. Maar, als je veel orders hebt, dan krijg je dus altijd een geldstroom binnen. Je online inkomsten staan dus gewoon op je account, dit blijft daar staan tot je het opneemt.

Hoe kan ik geld opnemen?
Je kunt ervoor kiezen om je PayPal te koppelen aan jouw account. Zo kun je het tegoed op jouw PayPal laten storten. Let wel op, elke keer als je dit doet, moet je een euro betalen. Het is dus handig om niet zo heel vaak geld op te nemen; op de lange termijn bespaart je dit een hoop geld. Je hebt dus geen vast betaalmoment, je online inkomsten groeien dus naarmate je veel orders krijgt. Het is dan ook een heel andere uitbetaling dan bijvoorbeeld loon. Er is geen sprake van een dag waarop je je salaris ontvangt.

Is er een betaaldrempel?
Op dit moment hanteert Fiverr geen betaaldrempel. Je kunt dus altijd bij je geld zonder dat je eerst een bepaald bedrag bij elkaar moet sparen. Het is wel zo dat de minimale verkoopprijs vijf euro is, dit is dan ook een soort van betaaldrempel voor zowel de koper als de verkoper.

Upwork
Upwork is een platform dat opdrachtgevers en freelancers met elkaar in contact brengt, en zorgt voor de administratie. Bij Upwork kun je zelf bepalen wat de betaalfrequentie en uitbetalingsdrempel is. Om als zzp´er een zo eenvoudig mogelijk administratie te houden, zijn maandbetalingen wel zo handig. Dan heb je maar twaalf facturen te verwerken. Bij een maandbetaling wordt er telkens op de laatste woensdag van de maand uitbetaald. De uitbetalingsopties zijn legio. PayPal, bankoverschrijving, en andere. Wekelijkse, tweewekelijkse betalingen, maandbetalingen, of een kwartaalbetaling. Je kiest zelf.

Door gebruik te maken van bovenstaande link ontvangt betaaldata een commissie. Het aardige van dit programma is dat er een getrapt verdienmodel achter zit, een zogenaamde 2nd Tier. Door het promoten van het affiliate programma kunnen webmasters zich ook via jou aanmelden, als deze vervolgens leads genereren krijg je een extra vergoeding.

Veel gezocht op ncfi.nl

Creditcard Vergelijken

Ontdek met hulp van een paar simpele vragen welke Creditcard bij je past: Kies je Card!