Let op! Geld lenen kost geld...

Let op! Geld lenen kost geld…

Dat weten we nu wel. Deze waarschuwing heb je nu al zo vaak gezien dat deze waarschijnlijk geen enkel effect meer heeft. Maar wat kost (kort) geld lenen nu eigenlijk echt?

Saldodipje is een van de grootste aanbieders van kortlopende kredieten en staat vooral bekend om de snelheid waarmee minileningen kunnen worden aangevraagd. Zodra een krediet is goedgekeurd, staat dit meestal binnen een etmaal op je rekening. In elk geval de volgende werkdag.

Laten we een kleine lening van 500 euro als voorbeeld nemen.

We selecteren 500 euro, met een looptijd van 30 dagen. De rente is met bijna 14 procent fors (13.99%), maar netto zijn de rentekosten slechts €5,41 dat valt eigenlijk best mee. Dit tarief is op basis van lening met een persoonlijke garantsteller.

Garantstelling

Een persoonlijke garantsteller is een kennis of familielid die garant wil staan voor jouw lening. Je moet een ID insturen van deze persoon en een recent bankafschrift plus een ondertekende verklaring (overeenkomst van hoofdelijke verbondenheid). Bij een externe garantstelling (alleen in geval van nood) bedragen de extra kosten voor het 30 dagen lenen van 500 euro maar liefst €110,-

Snel geld lenen in vijf stappen

  • Kies het leenbedrag en de looptijd
  • Voeg een kopie van je ID toe
  • Vul alle gegevens in
  • Kies je garantsteller
  • Controleer je IBAN-rekeningnummer

Terugbetalen

Na dertig dagen betaal je de lening eenvoudig terug met een iDEAL betaling. Je mag trouwens ook eerder betalen, maar je moet zowiezo het hele bedrag, rente en eventuele externe garantstelling betalen. Zodra het bedrag is ontvangen, krijg je een bevestiging per SMS of email.

Wat klanten zeggen

De mensen op de chat zijn attent, vriendelijk en behulpzaam. Daardoor maken ze de moeilijke banken materie begrijpend voor de leek. Echt top.!

Ik had een achterstand op m’n huur, tevens wel een nieuwe baan, bij Ferratum een lening aangevraagd, dat is natuurlijk niet gratis, maar ik ben uit de brand geholpen en kan nu weer met een frisse start opnieuw beginnen!

niet zo zeuren over de hoge rente je weet wat je aan gaar toch en het is fijn dar ze er zijn wanneer je het effe krap hebt

Minilening aanvragen

Bezoek de site van Saldodipje voor meer informatie en vraag direct een minilening aan.