Bericht Betalingen mei 2019

Vandaag is de maand mei begonnen en bij een nieuwe maand hoort een nieuw maandbericht. Ook in dit maandelijkse betaalbericht zult u een aantal belangrijke betaaldata tegenkomen. Deze maand lichten we de betaaldata van DUO en een aantal bedrijfstakpensioenfondsen toe. Door op de links in de tekst te klikken kunt u meer informatie over de specifieke betaaldata vinden. Op onze website kunt u meer betaaldata vinden.

DUO

DUO, Dienst Uitvoering Onderwijs, betaalt vrijdag 24 mei de studiefinanciering, aanvullende beurs, studielening, collegegeldkrediet, ov-vergoeding, tegemoetkoming scholieren, aanvullende toelage, lerarenbeurs, eenoudertoeslag, enz. uit. Deze bedragen worden in principe dezelfde dag nog op uw rekening bijgeschreven. Klik hier voor meer informatie over het DUO.

Bedrijfstakpensioenfondsen

Bedrijfstakpensioenfondsen zijn bedrijfstakspecifieke pensioenfondsen waar werknemers verplicht deel aan moet nemen. Ze worden ook wel afgekort als bpf. Er zijn momenteel meer dan 50 bedrijfstakpensioenfondsen. Helaas kunnen we in dit maandbericht niet de betaaldata van alle pensioenfondsen noemen, daarom hebben we gekozen om de data van de 5 grootste bedrijfstakpensioenfondsen te vermelden:

 • ABP (Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds): donderdag 23 mei 2019
 • PFZW (Stichting Pensioenfonds Zorg en Welzijn): donderdag 25 april
 • PMT (Pensioenfonds Metaal & Techniek): donderdag 25 april
 • PME (Pensioenfonds metaalelektro-industrie): woensdag 24 april
 • BpfBOUW (Pensioenfonds Bouwnijverheid): woensdag 24 april
 • Als u de betaaldata van een ander pensioenfonds wilt weten, dan kunt u op deze link klikken. U komt dan op de hoofdpagina van de pensioenfondsen en kunt zo eenvoudig de door u gewenste betaaldata vinden.

  In dit maandbericht kunnen we helaas niet alle betaaldata van de maand mei benoemen. Om alle betaaldata te bekijken, kunt u hier klikken. Indien u vragen heeft of ervaringen wilt delen, dan kunt u uw opmerkingen in een reactie hieronder plaatsen. Wij proberen dan zo snel mogelijk te reageren.

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.