Sociale Verzekeringsbank (SVB)

De Sociale Verzekeringsbank (SVB) voert diverse regelingen uit voor de overheid. Dit zijn onder andere Kinderbijslag, AOW-pensioen, Nabestaandenuitkering Anw, Persoonsgebonden budget PGB, AIO-aanvulling, Overbruggingsuitkering, Asbestregeling, Remigratie en TOG onderhoud gehandicapt kind.

In totaal maken meer dan vijf miljoen Nederlanders gebruik van één of meer van deze regelingen. De uitbetalingen van de SVB staan dus bij veel huishoudens op de inkomstenbalans. De betaaldata van de verschillende regelingen zijn op de website van de SVB te vinden. Aangezien de uitbetaaldata kunnen afwijken is het noodzakelijk om altijd te controleren wanneer u de verschillende bijschrijvingen op uw bankrekening kunt verwachten.

Op de website van de Sociale Verzekeringsbank kunt u altijd de meest actuele informatie vinden over de wetten en regelingen die ze voor de overheid uitvoeren. Kies in onderstaand overzicht de regeling waarvoor u de betaaldata wilt zien.

Foto: homepage van de Sociale Verzekeringsbank website met informatie over de regelingen.

3 gedachten over “Sociale Verzekeringsbank (SVB)”


  1. Inkomsten & Uitgaven bijhouden?

    Inkomsten & Uitgaven bijhouden voor gevorden met uw Persoonlijke Financiële Balans.

  2. op de website van svb staat vermeld dat de emigratie betaling op 11-12-2017 plaatsvindt Echter heb ik op 12-12-2017 geen storting van de remigratie uitbetaling ontvangen.
    Gaarne uw reactie !!
    met vriendelijk groet.
    Bansradj. s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *